BELLA EXPRESS FAMILY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1383 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Express Family. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:06 Weer prima pasta en pizza!
29 jan 2023 om 20:30 De korst mag van mij wel wat knapperiger. Maar verder
28 jan 2023 om 20:36 Goed eten en vriendelijke bezorger
27 jan 2023 om 20:37 Verkeerde pizza besteld, kreeg alsnog de juiste. Top.
23 jan 2023 om 7:21 Het duurde wat langer dan afgesproken, de helft van de rand was wel verbrand. Beetje jammer, maar goed eraf gesneden. Maar smaak was goed. Ik weet niet of ik nog een keer ga bestellen.
22 jan 2023 om 23:58 Snel bezorgd Ik had een kapsalon. Het was lekker maar ik vond er wel wat veel patat inzitten tov de doner.
20 jan 2023 om 21:17 Heerlijk gegeten, goede hoeveelheid. Keurig op afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger. Kortom TOP!
14 jan 2023 om 19:58 Mijn eten zou er met 30 minuten zijn, maar het werd ruim een uur later pas bezorgd. Bovendien wat de pizza niet echt warm.
14 jan 2023 om 19:49 Pitta's waren niet echt warm. Jammer.
13 jan 2023 om 23:22 Kort geleden ook pizza's besteld bij Bella Express Family. Toen werden de pizza's zoals in het bericht aangegeven na 40 minuten bezorgd. Vandaag helaas ruim anderhalf uur moeten wachten op de pizza's. Pizza's waren ook iets minder van kwaliteit nu.
13 jan 2023 om 20:16 Lekker eten en begrijpelijk dat we ietsjes langer moesten wachten met het slechte weer.
11 jan 2023 om 21:52 Heerlijke goed gevulde pizza met dunnen bodem. Bezorger vriendelijk. Maar was verlegen en moet nog leren mensen aan te kijken en dankjewel te zeggen als hij fooi krijgt.